Advocatuur en notariaat

De samenleving is in beweging en de juridisering neemt toe. Dit biedt enerzijds kansen voor uw advocatenkantoor of notariskantoor, maar stelt anderzijds ook nieuwe, hogere eisen. Behalve uw vakkennis zijn ondernemerschap, organisatietalent en managementvaardigheden noodzakelijk geworden. Want het succes van uw advocatenkantoor of notariskantoor hangt meer en meer af van strategische keuzes. Keuzes waarover wij u kunnen adviseren.

Advocatuur en notariaat.jpg
Ontdek meer over Advocatuur en notariaat

Het is een trend die zich de afgelopen jaren heeft voltrokken: in de wereld van advocatuur en notariaat staat steeds meer een strategische bedrijfsvoering centraal en vinden allerlei verschuivingen plaats. Om uw kansen te verzilveren en mee te bewegen met de ontwikkelingen in uw markt is een actuele bedrijfsstrategie voor uw advocatenkantoor of notariskantoor cruciaal. Daarnaast is het belangrijk dat u de voorkeuren van uw klanten kent. Tevreden klanten vormen per slot van rekening een kritische succesfactor voor ieder notariaat of advocatenkantoor. Wij voeren graag een klanttevredenheidsonderzoek voor u uit en buigen ons over uw businessplan.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over advocatuur en notariaat? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Erik Moens.jpg
Erik Moens Partner audit T: 06 13 17 88 67