Skip to content
Gerelateerde onderwerpen

Baker Tilly Employment Advisory begeleidt het MTO van Nedstack

Tevreden medewerkers zijn meer betrokken en hebben een hogere productiviteit. Het Baker Tilly medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) helpt u om de tevredenheid van uw medewerkers te meten. Zo ging ons Employment Advisory team aan de slag met het MTO van Nedstack Fuel Cell Technology BV.

Prettig samenwerken

Nedstack Fuel Cell Technology BV ontwikkelt en produceert PEM-brandstofcellen  en systemen voor de omzetting van waterstof in schone elektriciteit en warmte. Nedstack richt zich hierbij met name op maritieme installaties en grootschalige stationaire systemen.

Robin Kok, Human Resources & Recruitment Manager, vertelt over het MTO en hoe hij de begeleiding door Baker Tilly heeft ervaren. “Nedstack is een snel groeiende organisatie en het was een tijd geleden dat er een MTO was uitgevoerd. Onze salarisadministratie loopt via Baker Tilly en via Esther Koeman hoorden we over het Baker Tilly MTO. De keuze was snel gemaakt!”

Robin is tevreden over de verloop van het MTO-traject. “Het was prettig samenwerken met het Employment Advisory team, Esther en Nona (Jenema) zijn kundig en communiceerden goed en snel. Qua inhoud vond ons personeel, veelal techneuten, het wel een lange vragenlijst. Desondanks zijn we tevreden met het aantal collega’s dat het MTO heeft ingevuld en ook met de uitslag, er zijn gelukkig geen grote verrassingen.”

MTO als 0-meting

De resultaten van het MTO zijn aan het Leadership team gepresenteerd door Esther Koeman van het Employment Advisory team van Baker Tilly. Daarna is Nedstack zelf aan de slag gegaan met het rapport. ”We betrekken de medewerkers in het verbetertraject dat startte na het MTO. Het is een ongoing proces om de verbeterpunten door te voeren in ons HR-beleid. Ik zie dit MTO als een 0-meting. Over 3 tot 5 jaar ben ik benieuwd wat er uit een volgend MTO komt. Dan kunnen we de doorgevoerde wijzigingen toetsen.”

Andere manier van feedback vragen   

Wel of geen MTO uitvoeren, sommige organisaties twijfelen. Wat vindt Robin? “Ik raad het aan, het is toch een andere manier van feedback vragen dan direct op de persoon. Je krijgt door het MTO een goed beeld van de algemene tevredenheid van de medewerkers en waar de pijnpunten zitten. Aan verbeterpunten kun je vervolgens samen werken. In de huidige arbeidsmarkt wil je dat je medewerkers blij zijn en zich aan jouw organisatie verbonden voelen.”

Wilt u meer informatie over het Baker Tilly MTO en hoe het uw bedrijf kan versterken? Neem contact op met het team Employment Advisory team van Baker Tilly voor een vrijblijvend gesprek.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief