Skip to content

Optimaliseer uw HR- en payrollprocessen met de HR Hub

Gepubliceerd op: 17 juni 2024
Type publicatie Kennisartikel

Een goede payrollprovider is niet alleen een leverancier van diensten, maar een strategische partner die bijdraagt aan de operationele efficiëntie, compliance en het risicobeheer van uw bedrijf. Daarom is het essentieel om een weloverwogen keuze te maken bij het selecteren van een payrollprovider. Baker Tilly groeit mee met uw bedrijf en speelt in op veranderingen, zoals uitbreiding naar nieuwe markten of aanpassingen in uw personeelsbestand. We zorgen voor een verhoogde nauwkeurigheid, verbeterde beveiliging en naleving van wet- en regelgeving wat kan resulteren in een kostenbesparing.   

Ook kan uw HR-team en management zich, door payrolltaken uit te besteden, richten op strategische initiatieven zoals talentontwikkeling, personeelsplanning en bedrijfsontwikkeling. Minder tijd besteed aan administratieve taken betekent meer tijd voor waardevolle bedrijfsactiviteiten, wat de algehele productiviteit kan verhogen.  

HR Hub  

Salarisadministratie is een wezenlijk onderdeel van het totale HR-domein. Baker Tilly biedt oplossingen op maat die passen bij de specifieke behoeften van uw bedrijf, ongeacht de omvang of sector. Een waardevolle en praktische alles-in-één oplossing om uw HR- en payrollprocessen te optimaliseren is de HR Hub, een online technologisch geavanceerd HR- en payrollplatform. De voordelen van in- en outsourcing komen hier samen, zodat u niet hoeft te kiezen.  

Met de HR Hub kunnen we u vanuit de processen, systemen en onze brede HR- en payrollexpertise nog beter van dienst zijn en volledig ontzorgen. U krijgt innovatieve software tot uw beschikking met directe toegang tot een vast team aan professionals. Onze HR-specialisten nemen u graag het werk uit handen, zodat u zich kunt focussen op de kernactiviteiten van uw onderneming. 

Kies het HR Hub pakket dat bij u past! 

U kunt ons online platform in pakketten (Easy, Comfort en Pro) afnemen, waarmee u zowel uw salarisadministratie als uw HR-functie deels of volledig kunt uitbesteden. U kiest het pakket dat het beste bij uw organisatie past. Zo heeft u HR op afstand het beste geregeld! 

HR Hub Scan

Vragen? 

Heeft u interesse in de Baker Tilly HR Hub en/of wilt u er graag meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag! 

Wet- en regelgeving op dit gebied kan onderhevig zijn aan verandering. Wij raden u aan om met uw Baker Tilly adviseur te overleggen over de impact hiervan.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief