Skip to content

Manouk Schakel

Consultant Corporate Finance

Manouk Schakel is Consultant Corporate Finance. Binnen het team focust zij zich op uiteenlopende werkzaamheden, waaronder koop- en verkooptrajecten, waarderingen en andere financieel-strategische vraagstukken.

Samen met het team ons inzetten voor de klant geeft mij veel energie.

"Opgroeien en werken in een familiebedrijf is een bijzonder waardevolle leerschool. Deze kennis en ervaring kan ik dagelijks benutten in mijn functie. Door mijn betrokkenheid bij de koop en verkoop van bedrijfsonderdelen van het familiebedrijf, is mijn interesse voor Corporate Finance ontstaan. Werken voor MKB-familiebedrijven geeft mij veel energie. Dagelijks ben ik actief met uiteenlopende opdrachten, waaronder koop- en verkooptrajecten, financieringen, waarderingen en andere financieel-strategische vraagstukken. Dit maakt mijn werk afwisselend en uitdagend."

"Ook buiten werktijd vind ik het leuk om in teamverband actief te zijn. Zo ben ik met regelmaat op het hockeyveld te vinden en organiseer ik samen met vrienden de jeugd- en feestactiviteiten op de hockeyclub. Daarnaast probeer ik altijd tijd te maken om af te spreken met vriendinnen en familie, regelmatig te snowboarden, te zeilen en af en toe een mooie reis te maken!"

Werkervaring:

  • Consultant Corporate Finance (Baker Tilly, heden)

  • Stagiair Corporate Finance (Baker Tilly, 2019 - 2020)

  • Business Control (Ampelmann, 2017 - 2018)

  • Stagiair Ford of Britain (Ford Motor Company, 2016)

Opleiding:

  • MSc Strategic Entrepreneurship (Erasmus University, 2018 - 2020)

  • BSc International Business Administration (Erasmus University, 2014 - 2017


De laatste inzichten van Manouk Schakel

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief