Skip to content

Pim Roebroek

Consultant Corporate Finance

In zijn rol als Consultant Corporate Finance houdt Pim zich bezig met diverse werkzaamheden, zoals aankoop- en verkoop begeleiding, due diligence opdrachten, waardebepalingen en andere financiële vraagstukken.

Ik geloof dat de kracht van het team het verschil maakt bij het aanpakken van uitdagende trajecten, en onze vastberadenheid om het beste te bereiken, drijft ons elke dag vooruit.

Het verhaal van Pim Roebroek

Als Consultant Corporate Finance bij Baker Tilly is elke dag uniek en uitdagend.  In deze veelzijdige rol heb ik de vrijheid om te navigeren tussen onze vier pijlers: Aankoop- en verkoopbegeleiding, due diligence, waarderingen en financieringsvraagstukken. Deze uitdagende diversiteit zorgt voor een steile leercuve, waarbij ik mijn analytische vaardigheden aanscherp, commerciële inzichten ontwikkel en mijn kennis van de financiële wereld vergroot. Elke dag is een nieuwe kans om mijn expertise te vergroten en van toegevoegde waarde te zijn voor onze klanten. Ik maak met veel plezier onderdeel uit van ons hechte team en zet mij dagelijks in om hier een positieve bijdrage aan te leveren.

Buiten mijn werk vind ik het leuk om actief bezig te zijn. Zo ben ik veel bezig met sport en doe ik ook graag activiteiten met mijn vrienden. Verder haal ik veel energie uit het verkennen van nieuwe bestemmingen tijdens een reis naar het buitenland en spendeer ik graag een avond in een gezellig restaurant.

Werkte eerder onder andere aan:

  • Aankoop- en verkoopbegeleiding;

  • Due diligence onderzoeken;

  • Waardebepalingen;

  • Financieringsvraagstukken.

Werkervaring:

  • Intern Corporate Finance / Baker Tilly (sept. 2022 – dec. 2022).

Opleiding:

  • BSc Economics and Business Economics / Rijksuniversiteit Groningen (sept. 2016 -aug. 2020);

  • MSc Finance / Rijksuniversiteit Groningen (sept. 2020- aug. 2022).

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief