Skip to content

Mountainbike clinic

Over het event

Binnen Baker Tilly streven we naar een positieve impact op de maatschappij, waarbij we oog hebben voor de vitaliteit van de mens. Daarom organiseert Baker Tilly een mountainbike clinic. Wij nodigen u uit om samen met ons deel te nemen aan deze sportieve activiteit.

Registreren voor evenement

20 juni 2024

Jacobushoeve. Steenovensebaan 29, 4849 RD Dorst

Bent u klaar voor een actieve en avontuurlijke middag? Meld u dan nu aan voor de Baker Tilly mountainbike clinic! Op donderdagmiddag 20 juni verwelkomen wij u graag bij de Jacobushoeve voor een onvergetelijke ervaring. Het adres is Steenovensebaan 29, 4849 RD Dorst.

U heeft de flexibiliteit om zelf te kiezen hoe u de dag invult. U kunt deelnemen aan de mountainbike activiteiten, alleen genieten van een heerlijke lunch of kiezen voor een combinatie van beide. Bovendien mag u 1 persoon naar keuze meenemen naar het event.

Heeft u geen mountainbike of helm? Geen probleem! Wij bieden de optie om een fiets en/of helm te lenen. Uiteraard kunt u ook van uw eigen fiets en/of helm gebruikmaken.

De mountainbike clinic is volledig gratis! Mis deze kans niet om, samen met ons, te genieten van een actieve en gezellige middag! Meld u vandaag nog aan voor de Baker Tilly mountainbike clinic.

Programma

12:15 – 12:30: Inloop
12.30 – 14.00: Lunch
14.00 – 14.30: Uitleg
14.30 – 16.30: Mountainbike clinic
16.30 – 18.00: Borrel

Aanmelden

Geef u snel op voor deze sportieve middag!

Aanmelden kan via deze link tot uiterlijk 30 mei.

Graag tot ziens op 20 juni bij de Jacobushoeve in Dorst!

Bekijk ook deze evenementen

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief