Belastingaangifte

Belastingadvies - Belastingaangifte.jpg

Een belastingaangifte is niet alleen een verplichting, maar het biedt ook mogelijkheden tot belastingbesparing. Wij kunnen u, als particulier of als ondernemer, adviseren over de mogelijkheden tot belastingbesparing. Bovendien hebben wij het Tax Control Framework ontwikkeld als hulpmiddel om meer grip te krijgen op de fiscale zaken die voor uw onderneming spelen.

Iedere bv en nv is verplicht aangifte vennootschapsbelasting te doen. Door de continue veranderingen en de complexiteit van de wetgeving blijkt het doen van aangifte in de praktijk lastig. Wij kunnen u daarbij helpen. Daarbij heeft u door de uitstelregeling voor belastingadviseurs meer ruimte ten aanzien van de indieningstermijn. Wij kunnen u onder andere helpen bij en adviseren over het volgende:

  • Belastingaangifte vennootschapsbelasting
  • Belastingaangifte inkomstenbelasting
  • Belastingaanslag
  • Belastingteruggave
  • Bezwaarschrift belastingdienst
  • Belastingcontrole
  • Tax control framework

Door middel van een Tax Control Framework kunt u meer grip krijgen op alle fiscale zaken die binnen uw onderneming spelen. Een Tax Control Framework is een fiscaal risicobeheersing- en controlesysteem (raamwerk). Het omvat beleid, overzicht en indeling van fiscale verantwoordelijkheden, interne procedures en beheersmaatregelen. U kunt kansen en mogelijkheden ontdekken en fiscale aangiften worden correct ingediend. Wij helpen u graag met het opzetten van een dergelijk raamwerk.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over belastingaangifte? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

rob-loves.jpg
Rob Loves Partner tax advisory T: 06 23 93 41 05