Rei-Lux

Baker Tilly Corporate Finance begeleidt de aandeelhouder van Rei-Lux International B.V. bij de verkoop van de aandelen in Rei-Lux Benelux B.V. aan Normec B.V.

Rei-Lux Benelux werd opgericht in 2003 omdat er dringend behoefte was aan mechanische inspectie van openbare verlichting. Rei-lux is een specialist in de openbare verlichtingsmarkt door de stabiliteit van lichtmasten en vergelijkbare verankerde objecten te meten met een uniek en gepatenteerd meetsysteem. Zo brengt Rei-Lux in beeld welke objecten veilig zijn en welke op korte termijn vervangen dienen te worden. Zo zorgt Rei-lux voor veiligere openbare verlichting en verlengen de metingen ook de levensduur van de objecten. Hierdoor worden aanzienlijke kosten bespaard door bijvoorbeeld gemeenten. Rei-Lux is voornamelijk in de Benelux actief vanuit het kantoor dat gevestigd is in Vught.

Normec is een onafhankelijke organisatie die zich richt op Testen, Inspecteren, Certificeren en Compliance. De organisatie opereert vanuit de branches: Building & Infrastructure en Foodcare. Zo is de Normec Group onder andere sterk vertegenwoordigd in de brandveiligheid inspecties, door een recente overname van Brand Veiligheid Inspecties BVI en heeft het geaccrediteerde food laboratoria. Normec levert met 120 medewerkers haar diensten vanuit kantoren in Geldermalsen, Etten-Leur en Amstelveen.