Over ons

Baker Tilly biedt oplossingen voor vragen die u als ondernemer bezighouden. Wij zijn méér dan een accountancy en belastingadvieskantoor. Wij bieden een breed palet aan diensten: van (wettelijke) controle jaarrekening tot btw-advies. Van arbeidsrecht tot begeleiding bij aankoop van een bedrijf. Van waardebepaling tot detachering. En van IT-advies tot bedrijfsstrategie. Wij focussen ons op de publieke sector, de zorg en de grotere mkb-bedrijven, waaronder familiebedrijven.

Over ons.jpg
Over ons - Kwaliteit.jpg

Kwaliteit

Kwaliteit is het belangrijkste fundament van onze dienstverlening en van de vertrouwensrelatie die wij met onze klanten en het maatschappelijk verkeer opbouwen. Vertrouwen en kwaliteit gaan hand in hand en dus is het ons er alles aan gelegen om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Onze merkwaarden, zoals toegepast in onze gedragscode, vormen voor al onze medewerkers het kompas bij het uitvoeren van werkzaamheden. In de gedragscode is veel aandacht voor de waarde kwaliteit, want essentieel is dat alles wat wij doen van goede kwaliteit is. Naar onze klanten, naar de maatschappij én naar elkaar.

Lees meer
Over ons - Strategie.jpg

Strategie

“Opportunities arise when we aspire to see things from a different perspective. The strength of our business is based on global reach, genuine depth in local markets and a high performance culture. These qualities give us the confidence to tackle challenges, search out opportunities and to evolve.” (Bron: Baker Tilly International).

Lees meer
Over ons - bestuur.jpg

Bestuur

Het bestuur van Baker Tilly draagt zorg voor een integere en beheerste bedrijfsvoering en bevordert een op kwaliteit gerichte bedrijfscultuur waarin het publiek belang van de accountantsfunctie voorop staat. Het bestuur bestaat uit twee leden en één voorzitter. Het bestuur wordt steeds benoemd voor een periode van drie jaar.

Lees meer
Over ons - RvC.jpg

Raad van Commissarissen

De Raad van Commissarissen (RvC) houdt namens de aandeelhouders toezicht op het bestuur van Baker Tilly. De Raad van Commissarissen bestaat sinds 1 januari 2018 uit drie externe leden.

Lees meer
Over ons - Netwerk.jpg

Internationaal netwerk

Baker Tilly (Netherlands) N.V. is een zelfstandige Nederlandse organisatie en is aangesloten bij Baker Tilly International Ltd., een netwerk van 126 gelijkgestemde, maar onafhankelijke organisaties verspreid over 145 landen. Kantoren die in professionele kwaliteit, cultuur en klantgerichtheid op elkaar lijken. Samen vormen we een accountantsnetwerk dat tot de tien grootste van de wereld behoort.

Lees meer
Over ons - Historie.jpg

Historie

In 1914 werd in Nijmegen de basis gelegd voor het Baker Tilly van vandaag. Ruim een eeuw later zijn we uitgegroeid tot één van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland. In de afgelopen honderd jaar werd het werk gedaan onder verschillende namen en verschillende logo's. Eén ding veranderde niet: de grote verscheidenheid aan mensen en klanten. En na ruim 100 jaar delen we nog steeds dagelijks en met veel plezier onze wijsheid met hen. Een terugblik.

Lees meer
Over ons - MVO.jpg

MVO

Het MVO-beleid van Baker Tilly kenmerkt zich door het lokale karakter ervan. Daar zit volgens ons ook de kracht. Medewerkers (en vestigingen) geven wij de ruimte én de middelen (in tijd en in geld) om zelf de meest passende vorm te vinden om respectvol om te gaan met het milieu en om maatschappelijke initiatieven te omarmen en te ontplooien. Door het (vaak) lokale karakter van deze activiteiten is de persoonlijke inzet en betrokkenheid van partners en medewerkers groot.

Lees meer
Werken bij Baker Tilly.jpg

Carrière

Geen baan, maar een loopbaan. Dat is wat we je bieden. Baker Tilly is een ambitieuze organisatie die hard aan de weg timmert. Onze medewerkers zijn net zo. Heb je talent, dan wordt dat herkend en gekoesterd. Baker Tilly is een organisatie waar je jezelf kunt zijn en waar je je snel thuis voelt. Bij ons kun je blijven groeien. Naast een marktconform salaris, hebben we een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden en uitstekende studiemogelijkheden.

Lees meer
zwemster_330x210px.jpg

Beroeps- en netwerkorganisaties

Baker Tilly werkt samen met verschillende beroeps- en netwerkorganisaties. Bij deze organisaties zijn medewerkers van Baker Tilly aangesloten met de daarbij geldende gedrags- en beroepsregels. Dit bevordert de kwaliteit van de beroepsbeoefening door onze medewerkers. De medewerkers voldoen aan de vereisten die door deze beroepsorganisaties aan hun lidmaatschap worden gesteld. Op deze pagina vindt u de beroepsorganisaties waar onze medewerkers bij aangesloten zijn vanaf het jaar 2013.

Lees meer