Over ons

Complexe vraagstukken vragen om scherpe inzichten. Wij zijn Baker Tilly. Méér dan een accountancy- en advieskantoor. Wij helpen ondernemend Nederland nu keuzes maken voor morgen. Met een breed palet aan oplossingen voor de vragen van vandaag. Ook de juiste keuzes maken? En profiteren van een aanpak die u verder brengt? Wij maken graag kennis met u.

Over ons.jpg
Over ons - Wie we zijn

Wie we zijn

Wij zijn Baker Tilly. Meer dan een accountancy- en advieskantoor. Wij bieden relevante antwoorden op vragen die onze klanten bezighouden. Van vragen over waardebepaling tot belasting, van Brexit tot bedrijfsopvolging en -overname en van reorganiseren tot data-analyse. Met een focus op MKB-(familie)bedrijven en de publieke sector.

Lees meer
Over ons - Structuur en cijfers

Structuur en cijfers

Onze werkzaamheden zijn onder te verdelen in vier servicelijnen, namelijk Audit, Belastingadvies, MKB Accountancy & Advies en Advisory. Daarover lees je meer op deze pagina!

Lees meer
Over ons - Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit is het belangrijkste fundament van onze dienstverlening en van de vertrouwensrelatie die we met onze klanten en het maatschappelijk verkeer opbouwen. Vertrouwen en kwaliteit gaan hand in hand. Daarom doen we er alles aan om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren.

Lees meer
Over ons - Netwerk.jpg

Internationaal netwerk

Baker Tilly (Netherlands) N.V. is aangesloten bij het internationale netwerk van Baker Tilly International Ltd. Dit netwerk omvat 123 gelijkgestemde, maar onafhankelijke organisaties in 148 landen en totaal bijna 39.000 professionals. De kantoren lijken op elkaar in professionele kwaliteit, cultuur en klantgerichtheid en vormen bij elkaar een accountantsnetwerk dat tot de tien grootste van de wereld behoort. Samen richten we ons op het leveren van accountancy-, fiscale en adviesdienstverlening van topkwaliteit.

Lees meer
Over ons - Carrière 3

Carrière

Geen baan, maar een loopbaan. Dat is wat we je bieden. Jouw ontwikkeling staat bij Baker Tilly voorop: persoonlijk en professioneel. Of je nu de eerste stappen zet binnen jouw vakgebied of al met een hoop kennis en ervaring bij ons start. Wij helpen je om nu het beste uit jezelf te halen én voorbereid te zijn op morgen.

Lees meer