Internationaal netwerk

Over ons - Netwerk.jpg

Baker Tilly (Netherlands) N.V. is aangesloten bij het internationale netwerk van Baker Tilly International Ltd. Dit netwerk omvat 123 gelijkgestemde, maar onafhankelijke organisaties in 148 landen en totaal bijna 39.000 professionals. De kantoren lijken op elkaar in professionele kwaliteit, cultuur en klantgerichtheid en vormen bij elkaar een accountantsnetwerk dat tot de tien grootste van de wereld behoort. Samen richten we ons op het leveren van accountancy-, fiscale en adviesdienstverlening van topkwaliteit.

Voordelen van het netwerk voor onze klanten

De kracht van de lidfirma’s is de sterke lokale binding. Dankzij het internationale netwerk kunnen wij onze klanten helpen bij hun internationale ambities. Wij kunnen de onafhankelijke leden van Baker Tilly International wereldwijd inschakelen, bijvoorbeeld wanneer u lokale expertise nodig heeft bij accountancy of belastingwetgeving. Uw oorspronkelijke contactpersoon bij Baker Tilly coördineert de internationale werkzaamheden.

Kwaliteit

Alle leden van het netwerk voldoen aan de kwaliteitseisen van Baker Tilly International. Hierdoor is een hoge kwaliteit dienstverlening gegarandeerd. Elk lid van Baker Tilly International is een afzonderlijke en onafhankelijke juridische entiteit. Baker Tilly International en haar leden dragen geen enkele aansprakelijkheid voor elkaars diensten of activiteiten.

De lidfirma’s van Baker Tilly International hebben over het boekjaar eindigend op 31 december 2021 een gezamenlijke jaaromzet van US$ 4,3 miljard gerapporteerd, een groei van 7,8% ten opzichte van het vorige jaar. Kijk voor meer informatie over het netwerk op de website van Baker Tilly International.

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.