Internationaal netwerk

Over ons - Netwerk.jpg

Baker Tilly (Netherlands) N.V. is een zelfstandige Nederlandse organisatie en is aangesloten bij Baker Tilly International Ltd., een netwerk van 126 gelijkgestemde, maar onafhankelijke organisaties verspreid over 147 landen. Kantoren die in professionele kwaliteit, cultuur en klantgerichtheid op elkaar lijken. Samen vormen we een accountantsnetwerk dat tot de tien grootste van de wereld behoort.

Voordelen van het netwerk voor onze klanten

Baker Tilly kan de onafhankelijke leden van Baker Tilly International wereldwijd inschakelen, bijvoorbeeld wanneer u lokale expertise nodig heeft op het terrein van accountancy of belastingwetgeving. Uw oorspronkelijke contactpersoon bij Baker Tilly coördineert de internationale werkzaamheden. 

Kwaliteit

Alle leden van het netwerk voldoen aan de kwaliteitseisen van Baker Tilly International: hierdoor is een hoge kwaliteit dienstverlening gegarandeerd. Elk lid van Baker Tilly International is een afzonderlijke en onafhankelijke juridische entiteit. Baker Tilly International en haar leden dragen geen enkele aansprakelijkheid voor elkaars diensten of activiteiten.

De lidfirma’s van Baker Tilly International hebben over het boekjaar eindigend op 31 december 2016 een gezamenlijke jaaromzet van US$ 3,2 miljard gerapporteerd, een groei van 6,2% ten opzichte van het vorige jaar. Kijk voor meer informatie over het netwerk op de website van Baker Tilly International. Lees ook: "Our Year In Review" - Global Annual Review 2016 Baker Tilly International. 

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.