Baker Tilly assisteert Eden Hotels: Hard Rock Hotel Amsterdam American

Amsterdam American

Belastingadviseurs van Baker Tilly hebben Eden Hotels geassisteerd bij de totstandkoming van de deal over de rebranding van het American Hotel op het Amsterdamse Leidseplein tot Hard Rock Hotel Amsterdam American.

(click here to read this article in English)

Hotel American, gebouwd in 1902 met de fraaie Jugendstil uitstraling is een van de bekendste luxe hotels in Amsterdam. Net zo bekend als het iconische Café Americain, dat in het hotel is gevestigd. Na de rebranding beschikt het Hard Rock Hotel Amsterdam American over maar liefst 173 kamers en suites in de typerende Hard Rock stijl. Originele rock items, manshoge spiegels en een ‘gitaarmenu’ waaruit gasten muziekinstrument kunnen kiezen, maken onderdeel uit van de make-over.

Eden Hotels heeft in Nederland 13 premium hotels. Elk hotel heeft een eigen uitstraling, waarbij het Hard Rock Hotel Amsterdam American een bijzondere plaats zal innemen. Hard Rock Hotel Amsterdam American is het eerste Hard Rock hotel in Nederland.

De Hard Rock formule zal naar verwachting leiden tot grote interesse van onder anderen muziekliefhebbers en muzikanten.

“Wij hebben bij deze bijzondere deal op buitengewoon prettige wijze samengewerkt met het management van de Eden Hotelgroep”, aldus Baker Tilly tax partner Rob Perik.

Het Baker Tilly team bestond uit Rob Perik, Jayant Rakhan, Rakesh Ghirah, Thom Gunn & Stefan Slager.