Ondernemerscollege: nu ook Engelstalige video’s

Het ondernemerscollege gaat internationaal. Vijf internationaal gerenommeerde sprekers geven gratis college over de blockchaintechnologie, risk management, branding, de toekomst van arbeid en een ondernemende bedrijfscultuur. Deze vijf Engelstalige colleges zijn nu beschikbaar op ondernemerscollege.nl.

Stephen Griffiths – The Human Future of Work
Zijn mensen door robots straks in bedrijfsprocessen overbodig? Stephen Griffiths deelt zijn visie op de digitale transformatie en de waarde van arbeid in de toekomst.

Paul Hughes – How to Maximise Your Growth with Your Brand
Branding is volgens Paul Hughes het belangrijkste instrument voor groei. Hij laat in zijn college de meest gemaakte fouten zien én legt uit hoe je met branding je groei kunt maximaliseren.

Sahar Hashemi – How to Apply an Entrepreneurial Mindset in Corporations
De groei van bedrijven gaat vaak ten koste van creativiteit en innovatie. Hoe grote organisaties ruimte creëren voor ondernemerschap legt Sahar Hashemi in haar college uit.

Mark Gallagher – Managing Risk at 350kph: Lessons from the Fast Lane
Ruim dertig jaar ervaring in de Formule 1 levert belangrijke inzichten in het managen van risico’s op. Mark Gallagher deelt zijn lessen uit de ‘fast lane’.

Bettina Warburg – Blockchain Technology: The Rise of the Decentralised Economy
Bettina Warburg legt in haar ondernemerscollege uit wat de impact is en de gevolgen zijn van de blockchain technologie op de wereldwijde handel.

Ruim 50 video’s op ondernemerscollege

Het ondernemerscollege biedt een ruime keuze video’s over allerlei aspecten van het ondernemerschap. Van ondernemers die hun persoonlijke ervaringen delen tot colleges over leiderschap, marketing, nieuwe technologieën, persoonlijke ontwikkeling en strategie.

Interesse om de opnames van het ondernemerscollege een keer bij te wonen? Neem dan contact met ons op door een e-mail te sturen naar [email protected]