Vragen over internationale belastingregels? Download onze handige app!

Het laatste wereldwijde belastingnieuws én volledige actuele belastingoverzichten per land, dat vindt u in onze unieke app op uw mobiel of tablet. Zo blijft u als internationaal opererend bedrijf altijd up-to-date.

Specifieke belastingregels van meer dan 150 landen

Is uw bedrijf een sterk internationaal groeiend bedrijf of heeft uw bedrijf activiteiten/dochters in diverse landen? Dan is de Tax Mapp mogelijk interessant voor u. Zoek in ‘Guides’ even snel op hoe het zit met het btw-tarief in Duitsland of de deadlines voor het indienen van belastingaangiftes in Frankrijk. Maar ook voor specifiekere belastingvragen en/of voor exotische landen geeft de Tax Mapp u het juiste antwoord. Fiscaal ingezetene-criteria in Thailand? U vindt het in de Tax Mapp! Voor specifieke vragen staat uw adviseur van Baker Tilly u uiteraard bij, maar de app geeft u ieder geval een eerste idee hoe een en ander lokaal is geregeld. Daarnaast komen er – desgewenst - wekelijks nieuwsberichten onder ‘Insights’, bijvoorbeeld over BEPS, transfer pricing wetgeving of de laatste ontwikkelingen rond ‘Trump’s tax reform’.

taxx-mapp-video.jpg

Voor IOS en Android

De Tax Mapp is ontwikkeld door Baker Tilly International, het internationale netwerk waar Baker Tilly onderdeel van is. Deze unieke app is gratis beschikbaar in de App store en in de Google Play store. Download de Tax Mapp nu!

Heeft u vragen over de Tax Mapp? Neem dan contact op met uw adviseur.

Grenzeloze dienstverlening

Baker Tilly International is een netwerk met 126 onafhankelijke vestigingen in 147 landen. Via het netwerk delen wij (lokale en internationale) accountancy- en belastingkennis en bieden wij internationale klanten wereldwijde fiscale advisering vanuit een lokale basis.