Welke financiering past bij u?

Ondanks dat banken weer vaker bereid zijn te financieren, zien we steeds meer combinaties van financieringsvormen. De diversiteit aan (alternatieve) financieringsvormen is echter enorm. Die diversiteit maakt de weg naar de juiste combinatie lastig. Daarom heeft Baker Tilly Corporate Finance inzichtelijk gemaakt welke vormen en producten er zijn. Op basis van uw financieringsbehoefte kunt u zo bepalen welke financiering, of combinatie daarvan, het beste past.

Lorijn van Leersum van Baker Tilly Corporate Finance: “De bereidheid bij banken om financieringen te verstrekken neemt weer toe. Zeker als er voor de invulling van de financieringsbehoefte wordt gekozen voor een mix van financieringsvormen. We zien dat financiers sneller geneigd zijn in te stappen als zij niet de enige financier zijn. Een groot bijkomend voordeel is dat een ondernemer minder afhankelijk is van één partij. Onze ervaringen met het combineren van financieringsvormen zijn dan ook zeer positief. ” 

Download hier het overzicht met financieringsvormen (PDF).

De adviseurs van Baker Tilly Corporate Finance denken graag mee over de mogelijkheden. Wilt u meer weten over de verschillende financieringsvormen of wilt u weten welke combinatie het beste aansluit op uw financieringsvraagstuk? Neem dan contact op met Lorijn van Leersum.