Transfer pricing: voldoet u aan de geldende wetgeving?

Internationaal opererende bedrijven moeten op het gebied van Transfer Pricing aan zó veel nieuwe wettelijke regels voldoen, dat dit nagenoeg onmogelijk is zonder specialistische kennis. Waar moet u op letten?

Weten welke eisen er door de Belastingdienst worden gesteld, zodat een eventuele correctie of boete kan worden vermeden, is een lastige opgave. Zeker omdat de wet- en regelgeving voortdurend verandert. Met name Transfer Pricing vraagt om extra aandacht: de Belastingdienst besteedt hier steeds meer aandacht aan. Houd uw administratie op orde en controleer of u voldoet aan de geldende wetgeving. Onze collega’s Arne ter Beek en Martin Akcay vertellen er alles over in het magazine van INN’twente. Het artikel treft u hier aan. Wilt u het gehele magazine bekijken? Dat kan op de website van INN'twente.

Nieuw: Landendesk Duitsland

In het artikel wordt eveneens aandacht besteed aan onze nieuwe Landendesk Duitsland. Duitsland biedt een grote afzetmarkt voor diensten en goederen. Hoewel Nederland en Duitsland buurlanden zijn en er veel gelijkenissen worden gezien tussen beide landen, zijn er wel degelijk verschillen in de wet- en regelgeving en werkcultuur. Onze specialisten kunnen u helpen met het optimaal inrichten van de ondernemingsstructuur. Zij kennen de fiscale voordelen van zowel Nederland als Duitsland en weten deze te benutten.

Bron: INN'twente magazine #2