Transfer Pricing

Belastingadvies - Transfer pricing.jpeg

Transfer Pricing is voor veel ondernemingen van groot belang. Belastingautoriteiten in verschillende landen richten hun aandacht steeds vaker op verrekenprijzen (hierna: Transfer Pricing) en winsttoerekening. Zij kijken hierbij niet alleen naar de interne transacties bij grote multinationals, maar ook naar die bij binnenlandse ondernemingen. Het is daarom belangrijk dat u uw transfer pricing-beleid analyseert en vastlegt.

Onze Transfer Pricing Desk kan u helpen bij het analyseren van uw onderneming en het bepalen van uw transfer pricing-positie. Daarnaast kunnen wij u ondersteunen bij het vastleggen van uw transfer pricing-beleid, in overeenstemming met de lokale wet- en regelgeving. Naast het voldoen aan uw complianceverplichtingen, kan dit nieuwe inzichten bieden voor het optimaliseren van uw businessmodel en interne prijsstelling. Wij zijn ervaren in het coördineren van internationale transfer pricing-compliance, het vastleggen van beleid en het optimaliseren van bedrijfsactiviteiten. Wij werken daarbij nauw samen met onze wereldwijde collega’s in het Baker Tilly International netwerk.

Direct naar:

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over transfer pricing? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Patrick van Leeuwen.jpg
Patrick van Leeuwen Director tax advisory T: 06 15 00 32 72