Over ons

Accountancy - Financiële administratie 2.0

Baker Tilly Corporate Finance biedt oplossingen voor diverse financiële vraagstukken. Van koop- en verkoopbegeleiding tot waardebepaling en van (her)financiering tot due diligence. Maak kennis met ons team en onze werkwijze.

Ons team

Professionele en betrokken adviseurs die u voorzien van doortastend en helder advies: daar staat ons Baker Tilly Corporate Finance team voor. Op dagelijkse basis werken de collega´s in België en Nederland nauw samen, een geruisloze samenwerking. Onze deskundige mensen voltooien uiteenlopende opdrachten waar we als sparringpartner de steun en toeverlaat zijn voor een divers portfolio klanten, actief in een breed scala aan sectoren. Wij ondersteunen u waar mogelijk, maar aarzelen niet om ook eventuele knelpunten bespreekbaar te maken.

Onze werkwijze

De werkwijze van Baker Tilly Corporate Finance kenmerkt zich door de korte communicatielijnen en pragmatisch advies. Wij zorgen ervoor dat u als opdrachtgever steeds maximaal op de hoogte bent van de status en de te nemen stappen om een maximale uitkomst te realiseren. Dit betekent vaak intensief en persoonlijk contact. Door snel met u te schakelen en u waar nodig te voorzien van advies, kunt u tijdens het traject weloverwogen beslissingen nemen om gezamenlijk naar het optimale resultaat toe te werken.

Ons internationale netwerk

De M&A sector speelt zich niet langer alleen af binnen de landsgrenzen en is steeds meer onlosmakelijk verbonden met de globale markt. Voor diverse opdrachtgevers hebben wij in (overname)trajecten de juiste koper gevonden via het internationale Baker Tilly netwerk. Daarnaast schakelen wij snel en efficiënt met onze internationale Baker Tilly collega’s over de hele wereld om onze klanten te adviseren bij grensoverschrijdende opdrachten of zelfs gehele trajecten.

Heeft u op dit moment een financieel vraagstuk waar u graag over wilt sparren? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Meer weten? Ik help u graag!

Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

lorijnvanleersum.jpg
Lorijn van Leersum Partner Corporate Finance T: 06 24 23 14 13