DPA

Baker Tilly Corporate Finance heeft de acquisitie due diligence uitgevoerd voor DPA Group N.V. bij de aankoop van de interim finance activiteiten van ConQuaestor Beheer B.V.

DPA heeft overeenstemming bereikt met ConQuaestor B.V. (‘ConQuaestor’) over de verwerving van de interim finance activiteiten van deze onderneming. Kort na de geslaagde integratie van Fagro zorgt deze overname voor verdere versterking van DPA’s positie in de finance & control-markt. ConQuaestor staat bekend om zijn kwalitatief hoogwaardige, specialistische dienstverlening in finance en management. De overname vindt plaats via een activatransactie en draagt naar verwachting direct bij aan de winst per aandeel van DPA in 2015. Partijen beogen de transactie af te ronden voor 1 oktober 2015.
Binnen de interim finance activiteiten van ConQuaestor werken 110 zelfstandige en interim professionals die zich inzetten voor grootzakelijke opdrachtgevers. Met deze activiteiten wordt jaarlijks een omzet gerealiseerd van circa 14 miljoen euro. Ten aanzien van de consultancy activiteiten van ConQuaestor zijn partijen overeengekomen de merites van een strategische samenwerking in een latere fase nader te bestuderen. (bron: dpa.nl)

Baker Tilly Corporate Finance B.V. heeft een acquisitie due diligence uitgevoerd voor DPA Group N.V.