Marc van Ravensteijn

Baker Tilly Corporate Finance begeleidt de verkoop van 100% van de aandelen in Marc van Ravensteijn Uitvaartmobiliteit aan Jack Derks Holding.

Marc van Ravensteijn Uitvaartmobiliteit (The Hearse & Limo Company) is in 1962 gestart door de vader van Marc van Ravensteijn als garagebedrijf in Oss. Sinds 2002 heeft de onderneming zich gespecialiseerd in de uitvaartmobiliteit en zich weten te manifesteren als belangrijke speler in de lease en in- en verkoop van uitvaartwagens.

Vanwege (internationale) groei werd aansluiting gezocht bij een strategische partij. Deze aansluiting is bij Derks Bedrijfswagens gevonden. Derks Bedrijfswagens is actief in mobiliteitsoplossingen op het gebied van bedrijfswagens tot 3500 kg. Derks Bedrijfswagens is gevestigd in Uden en actief in zowel de in- verkoop en lease van bedrijfswagens als in de om- en speciaalbouw van bedrijfswagens, reparatie en onderhoud hiervan.

Referentie Marc van Ravensteijn (verkoper)

Ik ben in 2013 overgestapt naar Baker Tilly, omdat ik geen duidelijk overzicht had in de cijfers. Edward van Druten en zijn team heeft met het concept 'be in control' ervoor gezorgd dat alle posten op de juiste plaats stonden geregistreerd, waardoor ik per kwartaal een duidelijk overzicht had. Het is mij duidelijk geworden dat zonder dit concept een geslaagde aandelentransactie nooit was gelukt, de cijfers moeten overzichtelijk worden gepresenteerd aan de koper. De driehoek samenwerking tussen Corporate Finance van Baker Tilly, Baker Tilly accountancy en The Hearse and Limo Company (Marc van Ravensteijn Uitvaartmobiliteit) maakte de deal perfect.