Financiële rapportages

Familiebedrijven.jpg

U krijgt de beschikking over relevante real-time managementinformatie in onze online tool VisionPlanner, die rechtstreeks wordt gekoppeld aan uw eigen boekhoudpakket of Exact Online. Daarmee krijgt u actueel inzicht in uw bedrijfsresultaten. U kunt daarnaast rekenen op helder en duidelijk advies. Uw eigen adviseur neemt graag de tijd om uw cijfers en de ontwikkelingen in de markt periodiek met u te bespreken. Persoonlijk, bij u op de zaak.

Vooruit kijken met actuele stuurinformatie

De koppeling van uw geautomatiseerde online boekhouding en de rapportagetool VisionPlanner zorgt voor realtime financiële rapportages die richting geven voor de toekomst van uw bedrijf. VisionPlanner geeft op elk gewenst moment van de dag allerlei handige dashboards weer op basis van de door u gerealiseerde omzet. Daarnaast is het mogelijk prognoses te maken en de gerealiseerde doelstellingen hiermee te vergelijken. Zo is gaandeweg het jaar helder waar u achter- of voorloopt op de prognose.

Van cijfers naar actie

Uw vaste adviseur bespreekt de bedrijfsresultaten in de dashboards regelmatig met u. Daarin bespreekt hij/zij ook met u hoe uw KPI’s zich verhouden tot vergelijkbare bedrijven in uw regio en/of branche. Mogelijk vallen uw loonkosten, verkoopcijfers of marges in positieve of negatieve zin op. Samen met u vertalen wij de inzichten uit de cijfers naar concrete, realistische acties om de grip op uw bedrijf te verbeteren en snel te reageren op ontwikkelingen in de markt.

Wilt u naast financiële rapportages ook beschikken over dashboards om in de ‘lijn’ te sturen op operationele KPI’s? Lees snel verder wat de IT-specialisten van Baker Tilly voor u kunnen betekenen.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over financiële rapportages? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

marcel-klootwijk.jpg
Marcel Klootwijk Partner MKB Accountancy & Advies T: 06 51 61 46 97