De juiste medewerkers

Zorg - De juiste medewerkers.jpg

De beste zorg leveren aan uw cliënten; dát is de essentie van uw werk. En daar heeft u goede mensen voor nodig. Helaas kampt de zorg met een groot personeelstekort en ligt daar een grote uitdaging. Wij geloven dat de focus moet liggen op het binden, boeien en ontwikkelen van goed personeel. Dat maakt uw instelling interessant voor medewerkers, concurrerend op de arbeidsmarkt, maar bovenal blijft daarmee expertise behouden. Uw mensen bepalen immers de kwaliteit van uw zorg. En die kwaliteit wordt ‘gevoeld’ door uw cliënten

Durft u uw medewerkers verantwoordelijkheid te geven en biedt u hen genoeg perspectief in hun doorontwikkeling? En hoe gaat u om met duurzame inzetbaar en de rol van een leven-lang-leren?

Onze aanpak

Wij benaderen deze vraagstukken vanuit een multidisciplinair perspectief. Wij kijken altijd door de bril van de organisatie én de medewerkers. Maar ook vanuit een organisatiekundig-, veranderkundig- en gedragskundig perspectief.  Samen zetten we een heldere HR-strategie op die ervoor zorgt dat u boeit, bindt en zo een onderscheidende werkgever bent en blijft.

Ontwikkeling

Het zijn uw medewerkers die met hun kennis, ervaring  en energie uw kwaliteit bepalen. Daarin investeren is cruciaal. Voor hen, uw organisatie en dus voor uw cliënten. En blijven groeien en ontwikkelen boeit. Het maakt u een aantrekkelijke werkgever. Lees meer over het ontwikkelen van uw medewerkers.

Talent management

Benut de talenten binnen uw organisatie en vergroot zo uw slagkracht op de arbeidsmarkt én de kans op behoud van uw goede mensen. Lees meer over wat talent management precies inhoudt.

HR beleid

Van doelstellingen naar een heldere HR strategie als kompas voor uw organisatie en uw medewerkers.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over de juiste medewerkers? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

carin welters.jpg
Carin Welters Partner Employment Advisory T: 06 52 75 99 40