Integrale procesoptimalisatie

Zorg - Integrale procesoptimalisatie

Van zorgorganisaties wordt verwacht dat zij steeds meer vastleggen en rapporteren en steeds betere zorg leveren, tegen steeds lager tarieven. In de dynamiek van wijzigingen in wet- en regelgeving, ICT-systemen en financieringsstromen, worstelen veel zorgorganisaties met knelpunten in efficiency en/of kwaliteit van zorg. Juist dan is het van belang om de zorgprocessen in uw zorgorganisatie te optimaliseren en te borgen dat deze processen bij toekomstige wijzigingen tijdig én goed mee veranderen.

Blijvende focus op een optimaal proces

De unieke aanpak van Baker Tilly Advisory Healthcare betrekt een groep medewerkers vanuit verschillende afdelingen bij het optimaliseren van het proces. Wij bieden deze kerngroep de tools en vaardigheden om het proces zo in te richten, dat het van A tot Z klopt. Zij krijgen met behulp van globale processchema’s inzicht in de onderlinge afhankelijkheden in processen en ontwikkelen daarmee een integrale blik op de processen in uw zorgorganisatie. Zo kunnen zij toekomstige (noodzakelijke) veranderingen in het proces zelf herkennen, initiëren en realiseren.

Wilt u binnen uw zorgorganisatie een geïntegreerde en gedragen procesoptimalisatie realiseren? Download dan onze brochure ‘Integrale procesoptimalisatie’ of neem contact op met een van onze ervaren adviseurs.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over het optimaliseren van uw zorgprocessen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met mij op. Ik beantwoord uw vragen graag.

Nanda Vaartjes.jpg
Nanda Vaartjes Consultant Healthcare T: 06 15 58 62 31