Interim & detachering

Zorg - Interim & detachering.jpg

U heeft tijdelijk extra capaciteit nodig. En de aanleiding kan verschillend zijn; langdurige afwezigheid van een medewerker, piekdrukte opvangen of bijvoorbeeld specifieke kennis bij een project. Wij helpen u graag aan de juiste persoon.

Onder het label Finance4Care biedt Baker Tilly interim oplossingen aan voor financiële vraagstukken in de zorg. Wij bieden ondersteuning in de vorm van detachering op een aantal verschillende domeinen:

  • zorgcontractering
  • controlling
  • financiële administratie
  • zorgadministratie
  • informatiemanagement
  • risk management

Interim professional met toegevoegde waarde

Voor u zijn kwaliteit en deskundigheid een eis. En voor ons vanzelfsprekend. De kwaliteit van ons werk borgen wij door alleen interim medewerkers aan u voor te stellen met een bewezen track-record. De kandidaten weten wat er speelt in de zorgsector en zijn volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving. Zo bent u gegarandeerd van een gekwalificeerd interim professional.

Bundelen van krachten

Onze interim oplossing reikt verder dan extra mankracht alleen. We selecteren niet alleen de beste interim medewerker voor uw zorginstelling. Ook bieden wij pragmatische oplossingen voor uw bedrijfskundige vraagstukken. Dát is onze toegevoegde waarde.

Vinger aan de pols

Regelmatig overleg hoort bij onze aanpak. Bent u tevreden over de inzet van de interim medewerker? Wat zijn uw verwachtingen over de duur van de detachering? Wij horen graag hoe het gaat, zodat wij samen met u het gewenste resultaat bereiken.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over interim & detachering? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

gertjan-postma.jpg
Gertjan Postma Senior Manager Business Advisory T: 06 52 76 56 44