Financiering van The Next Step

The Next Step - Financiering van the next step.jpg

Wie gaat uitbreiden, een nieuw product in de markt wil zetten of overnameplannen heeft, heeft geld nodig om dit te realiseren. Uw next step vraagt om financiering en in veel gevallen om externe financiering. De diversiteit aan financieringsvormen is groot en de fase van uw bedrijf kan hier ook nog invloed op hebben.

Om de juiste keuze te kunnen maken, moet u zichzelf de vraag stellen welke financiering past bij uw behoefte. Bent u alleen op zoek naar een 'zak met geld' of ook naar bepaalde knowhow? Wie vervolgens de juiste investeerder voor uw financieringsbehoefte is, hangt van verschillende factoren af. Bent u bereid een private investeerder te betrekken bij uw plannen in ruil voor de financiering? Wilt u energie steken in een promotiecampagne om via crowdfunding geld op te halen? Voldoet u aan de eisen die de overheid stelt om aanspraak te maken op een stimuleringsregeling? U kunt ook overwegen om financieringsvormen te combineren. De bank is misschien wel bereid om een krediet te verstrekken als er ook een externe investeerder instapt. Gestapeld financieren heeft voor alle betrokkenen voordelen. 

Wij hebben ruime ervaring met financieringsvraagstukken en geven advies over alle aspecten van de financiering. Onze adviseurs zetten hun kennis, ervaring én netwerk in om tot de juiste financiering voor uw next step te komen. 

Beluister uitzending 2 van BNR The Next Step over financieringsvraagstukken.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over The Next Step? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

lorijnvanleersum.jpg
Lorijn van Leersum Partner Corporate Finance T: 06 24 23 14 13