Grip op groei

The Next Step - Grip op groei.jpg (1)

Uw bedrijf is recent sterk gegroeid. Van start-up tot een serieuze scale-up. Of door overnames in zeer korte tijd drie keer zo groot. Ondanks dat de groei een bewuste keuze is of op zijn minst een positieve ontwikkeling, is de kans groot dat u inmiddels ook ervaringen hebt met de keerzijde van de medaille. Hoe houdt u, als ondernemer, grip op de groei van uw bedrijf?

Een sterke toename van de vraag naar uw product of dienst gaat gepaard met een kwaliteitsvraagstuk of logistieke uitdagingen. Zeker als die groei harder gaat dan verwacht. U wilt kwaliteit kunnen blijven leveren en uw beloftes naar klanten, leveranciers en andere stakeholders nakomen. U heeft meer personeel nodig om in de vraag te voorzien. Meer personeel vraagt ook andere competenties van de kapitein op het schip. Groter geworden door overnames? Dan staat u voor de uitdaging om al die onderdelen te laten samensmelten tot een goed functionerende organisatie. Kortom, hoe houdt u grip op groei?

Grip door inzicht

Waar de groei in uw organisatie ook door wordt veroorzaakt, inzicht helpt om grip op de situatie te krijgen. Inzicht in de performance van uw organisatie, in rendement, in kosten, in uw (financiële) positie. Afgezet tegen de markt. Onze business coaches kunnen u helpen om dit inzicht te verkrijgen met onze totaaloplossing van inzicht én advies.

Beluister uitzending 5 van BNR The Next Step over hoe uw grip op groei houdt. 

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over The Next Step? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.