Juiste persoon voor de volgende fase

The Next Step - Juiste persoon voor volgende fase.jpg

Sinds de start van uw bedrijf is er veel veranderd. Uw bedrijf is gegroeid en blijft volop in ontwikkeling. Geen klein team meer, maar tientallen fte's om aan te sturen. Meer afnemers en grotere opdrachten die vragen om een goed geoliede interne organisatie. Leidt u uw bedrijf de volgende fase in? Of ligt uw hart bij het pure ondernemerschap en wordt het tijd om te kiezen voor een andere managementstructuur?

Ondernemerschap is risico's durven nemen en kansen zien in de markt. Is dat waar u zich dagelijks mee bezighoudt? Of bent u inmiddels vooral bezig met het managen van processen? De kans is groot dat er een moment komt, waarop de ondernemer in u zich afvraagt of u de juiste persoon bent om uw bedrijf te leiden. Er zijn diverse mogelijkheden om de dagelijkse werkzaamheden los te laten en meer ruimte te creëren voor business development. Onze adviseurs staan u graag bij in dit proces. Zij kunnen met u sparren over het aantrekken van een externe directeur, een management buy out begeleiden of adviseren over opvolging naar een volgende generatie.

Beluister uitzending 1 van BNR The Next Step over 'Ben ik de juiste persoon om dit bedrijf te leiden in de volgende fase'.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over The Next Step? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.