Organisatiestructuur onder de loep

The Next Step - Organisatiestructuur onder de loep.jpg

Een volgende stap in de ontwikkeling van uw bedrijf leidt vaak tot veranderingen in de structuur. U trekt een externe investeerder aan, vanwege een overname of management buy-out stappen nieuwe aandeelhouders in of u stelt een algemeen directeur aan die de dagelijkse leiding van het bedrijf op zich neemt. Deze (organisatorische) veranderingen kunnen financiële, juridische en fiscale consequenties hebben voor u en uw onderneming.

Het borgen van de financiële, juridische en fiscale aspecten van uw ‘next step’ is in goede handen bij onze belastingadviseurs, bedrijfsjuristen en Corporate Finance adviseurs. Zij denken met u mee over de ideale structuur voor uw bedrijf. Of het nu gaat om risicospreiding, het creëren van financiële ruimte, aansprakelijkheid of een nieuw besturingsmodel. Met de juiste structuur borgt u de continuïteit van uw bedrijf op de korte én lange termijn.

Beluister uitzending 6 van BNR The Next Step over de consequenties voor uw organisatiestructuur in een nieuwe fase.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over The Next Step? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

lorijnvanleersum.jpg
Lorijn van Leersum Partner Corporate Finance T: 06 24 23 14 13