Strategische keuzes

The Next Step - Strategische keuzes.jpg

Of u groei wilt realiseren met een nieuw businessmodel of met de overname van andere marktpartijen, bij deze ‘decisive moments’ in het ondernemerschap gaat u niet over een nacht ijs. Zeker als u concludeert dat een volgende stap betekent dat u meer op afstand betrokken wil zijn bij het bedrijf of toe bent aan een nieuwe uitdaging en uw bedrijf te koop zet. Uw besluit raakt niet alleen uzelf, maar heeft ook consequenties voor het bedrijf en uw medewerkers.

Welke keuze u ook maakt, de next step moet goed geregeld worden. Laat u daarom begeleiden door onze Corporate Finance adviseurs. Zij hebben veel ervaring met grote strategische beslissingen, zoals het aankopen en verkopen van bedrijven. In het gehele traject, van de juiste prijs tot overnamecondities en contracten, begeleiden zij u. Ook als het gaat om financieringsvraagstukken voor groeiplannen. Onze adviseurs denken graag mee hoe uw volgende stap gerealiseerd kan worden.

Beluister uitzending 7 van BNR The Next Step over hoe verder te groeien en de strategische keuzes die daarmee gepaard gaan. 

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over The Next Step? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

lorijnvanleersum.jpg
Lorijn van Leersum Partner Corporate Finance T: 06 24 23 14 13