Skip to content
Foto van Daniël Engwerda

Nieuwe partner voor Baker Tilly in Noord Nederland

Daniël Engwerda is per 1 juli 2021 benoemd als partner bij Baker Tilly. Hij wordt verantwoordelijk voor de activiteiten van Baker Tilly in de drie noordelijke provincies: Friesland, Groningen en Drenthe. Ronald Hoeksel, bestuursvoorzitter van Baker Tilly, over de benoeming van Daniël Engwerda: “Het is al langere tijd onze wens om ook voor organisaties in het noorden van Nederland te werken. Wij zijn heel blij dat we Daniël, met zijn goede staat van dienst, aan ons hebben weten te binden. Met zijn benoeming kunnen wij nu concreet invulling geven aan onze ambities in Noord Nederland.”

Alternatief voor de markt

“Wij zien dat organisaties in die drie noordelijke provincies nu vooral kunnen kiezen tussen de big four of regionale kantoren,” aldus Daniël Engwerda. Ronald Hoeksel: “Terwijl Baker Tilly als middelgroot accountants- en advieskantoor het beste van die twee werelden kan bieden. Kenmerkend voor Baker Tilly is de lokale betrokkenheid en met ons internationale netwerk bieden we ook oplossingen voor organisaties met internationale activiteiten of ambities.” Daniël Engwerda: “Bovendien gaat onze aanwezigheid in Noord Nederland ook helpen in de zoektocht naar talent, doordat we zichtbaarder zijn voor de studenten op de hogescholen en universiteit in deze regio, hopelijk onze toekomstige medewerkers.”

Over Daniël Engwerda

Daniël Engwerda, geboren en getogen in Friesland, volgde de accountancy opleiding aan de Hanzehogeschool Groningen en behaalde aansluitend zijn post doctorale RA-titel op de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn studie startte Daniël direct bij EY. Hier werkte hij ruim 23 jaar, waarvan de laatste 10 jaar als partner in de auditpraktijk. Daniël bediende in die jaren als accountant profit en non-profit klanten in diverse sectoren, waardoor hij een breed netwerk heeft opgebouwd in Noord Nederland.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief