Skip to content

Fred van Luyk

Director Audit

Fred is als eindverantwoordelijk accountant en Director werkzaam in de auditpraktijk Utrecht en houdt zich bezig met controles in zowel de profit als de non profit sector. Daarnaast is hij een ervaren accountant en adviseur binnen de MKB-praktijk.

Door alleen jouw aandeel in de teamprestatie te leveren kun je succesvol zijn. Maar zonder een hechte samenwerking met je teamleden is succes op de langere termijn niet mogelijk.

Het verhaal van Fred van Luyk

In mijn werk ligt de nadruk op het creëren van een goede werksfeer en dat we met z’n allen van toegevoegde waarde zijn voor onze klanten. Naast het leveren van een goede kwaliteit, zijn onze werkzaamheden gericht op het behalen van Customer Intimacy en een hoge klanttevredenheid. Indien we dat realiseren is iedereen blij en blijven we met z’n allen gemotiveerd.

Skiën met de familie in de week voor kerst in de Italiaanse Dolomieten is voor mij een absolute must. Verder kook ik graag voor familie en vrienden. Naast mijn vriendin zijn mijn 3 kinderen met aanhang zeer belangrijk voor mij. Ook al zijn de kinderen al meer dan 15 jaar de deur uit. Onlangs is mijn jongste dochter voor 2 jaar naar Australië vertrokken om daar te werken als Manager in de supply chain. Dat is best lastig omdat we nu alleen contact onderhouden via Whatsapp.

Werkte eerder onder andere aan:

  • Herstructurering en bedrijfsopvolging binnen familiebedrijven;

  • Subsidie compliance voor instellings- en projectsubsidies ten behoeve van diverse ministeries;

  • Liquiditeitsprognoses en going concern vraagstukken.

Werkervaring:

  • Director audit en MKB (Baker Tilly 1999-heden);

  • Sr Manager (RSM 1985 -1999)

  • Medewerker auditpraktijk (Deloitte 1980 – 1984).

Opleiding:

  • NOvAA/NBA gecertificeerd AA (afgerond in 1995).

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief