Skip to content
Foto van Bettina Warburg

Blockchain Technology: The Rise of the Decentralised Economy

Gepubliceerd op: 26 oktober 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
Blockchain Technology: The Rise of the Decentralised Economy by Bettina Warburg | COK #98

De manier waarop we producten en diensten ontwikkelen, produceren en leveren gaat radicaal veranderen door de blockchain technologie. Artificial intelligence, Internet of Things en 3D printen worden naar een compleet ander niveau getild als de implementatie van de blockchain gemeengoed wordt. Bettina Warburg legt in haar ondernemerscollege uit wat de impact is en de gevolgen zijn van de blockchain technologie op de wereldwijde handel. Let op: deze video is Engelstalig.

Over Bettina Warburg

Bettina Warburg wordt gezien als thought leader in de opkomende blockchain technologie, waarmee de registratie en controle van transacties decentraal wordt georganiseerd. Daarom werd zij in 2016 door TED Global gevraagd om te spreken over deze nieuwe infrastructuur. Door middel van onderzoek en de ontwikkeling van de technologie levert Bettina, vanuit haar bedrijf Animal Ventures, haar bijdrage aan de wereldwijde integratie van de blockchain technologie.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief