Skip to content
Gepubliceerd op: 08 juni 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
Peter Pronk - Hoe doe je succesvol zaken in China? | OC #48

Heb jij je gedachten wel eens laten gaan over China als afzetmarkt? Peter Pronk geeft college over hoe je als westerling succesvol zaken doet in China. En dat is geen overbodige luxe, want bij 80% van de westerse bedrijven draait het uit op een mislukking. Door de tijd te nemen om de cultuur te leren kennen, en je hier op aan te passen, kun je het internationale avontuur aangaan.

Over Peter Pronk

Peter Pronk leerde de fijne kneepjes van zaken doen in oosterse landen tijdens zijn jarenlange werk als directeur Azië voor het Nederlandse windturbinebedrijf EWT. Inmiddels woont en werkt hij tien jaar in Beijing en zet hij zijn kennis in om westerse bedrijven te helpen met zaken doen in China.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief