Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Hoe gaat Internet of Things ons dagelijks leven veranderen?

Gepubliceerd op: 19 juni 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
Richard van Hooijdonk - Hoe gaat Internet of Things ons dagelijks leven veranderen? | OC #49

Richard van Hooijdonk laat in zijn college zien hoe the Internet of Things de wereld op zijn kop zet. Wat te denken van een chip in je arm waarmee je automatisch deuren kunt openen en op slot doen? Of zelfrijdende auto’s die zo zijn ingericht dat er op de juiste momenten voorrang wordt verleend. Nog een stap verder: Sensoren die registreren dat het regent, zodat er automatisch meer zelfrijdende bussen de weg op gaan. De wereld is aan het veranderen en alles wordt onderdeel van the Internet of Things. In het alledaags leven wordt het mogelijk om met allerlei objecten om ons heen te verbinden. Ontdek wat de toekomst ons gaat brengen!

Over Richard van Hooijdonk

Richard van Hooijdonk onderzoekt als futurist welke trends er grote veranderingen teweeg gaan brengen. Hiermee zorgt hij voor een wake-up call voor de toekomst. Robots, zelfrijdende auto’s, Internet of Things, blockchain, 3D-printen; Richard weet er alles van en brengt in kaart wat de invloeden van deze technologieën in bepaalde sectoren gaan zijn.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief