Skip to content
foto van zeilboot

Hoe kun je langdurig het maximale uit jezelf halen?

Gepubliceerd op: 17 oktober 2017
Type publicatie Ondernemerscollege
Lucas Schröder – Hoe kun je langdurig het maximale uit jezelf halen? | OC #60

Als oceaanzeiler is Lucas Schröder gewend aan hard werken en presteren onder barre omstandigheden, waaronder weken lang racen met slechts een paar uur slaap per dag. Aan de hand van zijn persoonlijke ervaringen laat Lucas zien hoe je onder zware omstandigheden tóch kunt presteren. Er zijn namelijk een aantal trucjes die je direct energie geven en het mogelijk maken om ook in het dagelijkse leven het maximale uit jezelf te halen.

Over Lucas Schröder

Lucas Schröder is Nederlands snelste oceaanzeiler en heeft inmiddels als professioneel zeiler meer dan 30.000 zeemijl geracet. In onstuimige tijden heeft hij levenslessen opgedaan die voor iedereen interessant zijn. Hij deelt deze dan ook graag met ondernemend Nederland.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief