Skip to content
Gepubliceerd op: 11 november 2016
Type publicatie Ondernemerscollege
Hoe levert je netwerk kapitaal op?

De mensen achter Kromkommer .com weten wat de kracht van Crowdfunding is. En de Hoftrammm rijdt zijn rondjes dankzij een groep private investeerders. Crowdfunding. Wat is het, hoe werkt het en wat kun je ermee? Tom Vroemen is oprichter van CrowdAboutNow en geeft college over deze alternatieve financieringsvorm. “Het gaat niet alleen om geld. Het gaat om betrokkenheid”, om fans en beleving.”

Over Tom Vroemen

Met zijn crowdfunding bedrijf Crowdaboutnow vernieuwt Tom Vroemen de financiële wereld. Hij geeft Mkb bedrijven de mogelijkheid om hun startkapitaal of overbruggingskrediet te crowdfunden en daarmee geeft hij ze een alternatief voor banken. Via crowdfunding worden investeerders en ondernemers direct bij elkaar gebracht. We gaan van bundeling en controle naar vertrouwen, zelf begrijpen en doen. Want, daar draait het toch allemaal om?

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief