Skip to content
Gepubliceerd op: 11 november 2016
Type publicatie Ondernemerscollege
Hoe vergroot je de impact van je verhaal?

Je hebt een geweldig idee. Het is vernieuwend en verrassend en morgen mag je je verhaal gaan pitchen bij de bank, een aandeelhoudersvergadering of je team. Je hebt maar één kans om jezelf of je bedrijf goed te presenteren. Help!? Klamme handjes zijn voortaan niet meer nodig, want Anne Spies leert je hoe je simpel en snel een pitch maakt. Alles wat je nodig hebt is een bierviltje en drie woorden.

Over Anne Spies

Al van kinds af aan kijkt Anne graag en gedetailleerd naar mensen. Ze luistert goed en imiteert mensen karakteristiek. Een ideale basis voor het geven van feedback. De combinatie van haar theaterachtergrond en haar voorliefde voor stem, spreken en logopedie geeft Annes trainingen diepgang en snelheid.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief