Skip to content
Foto van ondernemerscollege

Hoe voorkom je dat je dood ook het einde is van je bedrijf?

Gepubliceerd op: 11 november 2016
Type publicatie Ondernemerscollege
Hoe voorkom je dat je dood ook het einde is van je bedrijf?

Hoe kun je optimaal gebruikmaken van het bv-recht om de opvolging van je familiebedrijf zo goed en soepel mogelijk te laten verlopen? Wat kun je doen om de continuïteit van je bedrijf te waarborgen nadat je er zelf afstand van hebt gedaan? Hoogleraar Ondernemingsrecht Kid Schwarz legt het uit.

Over Kid Schwarz

Hoogleraar Kid Schwarz kent het ondernemingsrecht van binnen en buiten. Schwarz is partner bij Baker Tilly en sinds 1987 hoogleraar Handels- en ondernemingsrecht aan de juridische faculteit van de Universiteit Maastricht. Daarnaast is hij sinds 1 maart 2017 benoemd tot hoogleraar Ondernemingsrecht aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Schwarz is ook actief als arbiter en mediator en toezichthouder en publiceert op het brede terrein van het ondernemingsrecht.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief