Skip to content
Gepubliceerd op: 06 september 2018
Type publicatie Ondernemerscollege
Rutger van Zuidam - Wat kun je als ondernemer met de blockchain? | OC #67

Vertrouwen in zaken doen met elkaar is lastig in een tijdperk waarin alles digitaal gaat. Denk maar simpel aan het opvragen van een bewijs van afstuderen. Of extremer; hoe weet je zeker dat die groente die je eet ook écht biologisch is zoals op de verpakking staat? Rutger van Zuidam ziet de oplossing in de blockchain: één grote database waarin al dit soort informatie voor iedereen toegankelijk is. In dit college legt hij in begrijpelijke taal uit hoe deze technologie werkt en waar er kansen liggen.

Over Rutger van Zuidam

Rutger van Zuidam is oprichter en eigenaar van DutchChain, een grote speler in de Nederlandse blockchain wereld. Rutger heeft al eerder het podium van het ondernemerscollege betreden. Zijn video uit 2015 over de Bitcoin en de blockchain is nu nog steeds populair. Sindsdien heeft de ontwikkeling van de blockchain niet stil gestaan. Rutger van Zuidam geeft daarom opnieuw college.

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief