MKB Accountancy & Advies

U staat aan het roer van een mkb-bedrijf. Dat betekent doorlopend keuzes maken over uw business model, personeel, investeren of een fusie/overname. U krijgt een vaste sparring partner, die u helpt deze keuzes te maken en u inzicht geeft in uw cijfers. Onze accountants kennen hun vak en uw regio én investeren in een uitstekende vertrouwensrelatie met u als klant. Zij werken met trots voor Baker Tilly: een professioneel (inter)nationaal accountantskantoor met adviseurs in alle gewenste disciplines. Zo krijgt u kwaliteit en onafhankelijkheid, maar dan wel persoonlijk, dichtbij, toegankelijk én vertrouwd.

MKB-Accountancy-&-Advies.jpg
Ontdek meer over MKB Accountancy & Advies
BTB_TerSteege-0001.jpg

Uw vaste accountant en adviseur

In onze accountancy dienstverlening staat persoonlijk contact centraal. Wij begrijpen dat u het liefst met iemand schakelt die uw uitdagingen en dilemma’s begrijpt. Een vaste vertrouwenspersoon die u gemakkelijk kunt benaderen bij urgente vragen. Iemand die de taal van u als ondernemer spreekt en bereid is om in de regio actief bij te dragen aan een beter ondernemersklimaat. Kortom, een ondernemende adviseur waar u direct een klik mee voelt.

Lees meer
Panta Rhei - BakerTillyBerk_BIC-0935.jpg

Uw specifieke vraagstukken

Wij staan uiteraard voor u klaar voor financiële vragen, maar ook voor strategisch advies over hoe u uw groeiambities kunt realiseren. U kunt met uw vaste adviseur sparren over uw business model, uw organisatiestructuur, grote investeringen of bedrijfsovernames en uw eigen financiële positie als dga. Daarnaast zijn wij uw vraagbaak voor HR, IT en juridische aspecten en fiscaliteiten.

Lees meer
Accountancy - Financiële administratie 2.0

Financiële administratie

Mkb-bedrijven zijn vaak veel tijd kwijt aan financiële administratie. Bovendien is actuele rapportage niet op tijd, niet altijd of niet volledig voor handen. Wilt u weten hoe het slimmer, sneller en efficiënter kan? Schakel dan Baker Tilly in. Een slimme financiële administratie levert een besparing aan arbeidskosten op, geeft meer controle en inzicht én biedt kansen om uw rendement te verhogen.

Lees meer
Familiebedrijven.jpg

Financiële rapportages

U krijgt de beschikking over relevante real-time managementinformatie in onze online tool VisionPlanner, die rechtstreeks wordt gekoppeld aan uw eigen boekhoudpakket of Exact Online. Daarmee krijgt u actueel inzicht in uw bedrijfsresultaten. U kunt daarnaast rekenen op helder en duidelijk advies. Uw eigen adviseur neemt graag de tijd om uw cijfers en de ontwikkelingen in de markt periodiek met u te bespreken. Persoonlijk, bij u op de zaak.

Lees meer
Gebiedsontwikkeling & Vastgoed - Over ons.jpg

Integrale procesoptimalisatie mkb

Snelle ontwikkelingen bij nieuwe technologieën en disruptieve marktomstandigheden, zoals de coronapandemie in 2020, hebben verregaande gevolgen. Ook voor uw onderneming. Om uw bestaansrecht en een concurrerende positie te behouden, is het noodzakelijk om snel en flexibel in te spelen op de marktveranderingen. Integrale procesoptimalisatie kan u hierbij helpen.

Lees meer
Accountancy - Samenstellen jaarrekening 2.0

Samenstellen jaarrekening

U heeft als mkb-bedrijf de wettelijke verplichting om een of meerdere jaarrekening(en) samen te stellen. De periode van het samenstellen van het jaarverslag is voor veel bedrijven hectisch en tijdrovend. Wilt u dat het opmaken van een solide jaarrekening in no-time is geregeld? Schakel dan onze expertise in.

Lees meer
Lead Today - _L1A5344Final.jpg

Speciaal voor de dga

U bent als dga de spil van uw bedrijf. U heeft het organisatorisch goed op orde, maar daar stopt het niet. Uw bedrijf is onlosmakelijk met u als persoon verbonden. Daarom is het van belang om zaken die u zowel zakelijk als privé raken, goed en tijdig te regelen. Of het nu gaat om de structurering van uw vennootschappen en B.V.’s, belastingaangiftes, uw pensioen of bedrijfsoverdracht.

Lees meer
MKB Accountancy & Advies - Speciaal voor ketens en franchise

Speciaal voor ketens en franchise

Binnen uw keten of franchiseformule is sprake van een aantal aangesloten vestigingen. U wilt niet alleen overzicht over de totale groepsresultaten, maar ook inzicht in de prestaties van de afzonderlijke vestigingen om te kunnen benchmarken. Alleen dán is het mogelijk om op de juiste plek in te grijpen of bij te sturen om een groeiend groepsresultaat te realiseren. Wij bieden u dat overzicht en inzicht.

Lees meer
Employment Advisory - salarisadministratie.jpg

Salarisadministratie

Voor kleine en middelgrote bedrijven is de salarisadministratie vaak tijdrovend en kostbaar. Door snel veranderende en complexe wetgeving is het niet altijd eenvoudig om de kennis op peil te houden. Nieuwe technologieën bieden bovendien de mogelijkheid om uw personeelsadministratie verder te digitaliseren. U kunt uw medewerkers toegang geven tot hun eigen online personeelsdossier. Met actuele cijfers over verzuim en verloop kunt u samen met uw management uw personeelsbeleid aanscherpen waar nodig.

Lees meer
Gebiedsontwikkeling & Vastgoed - Mkb.jpg

Vastgoed in het mkb

U staat aan het roer van uw mkb-onderneming. Daar komt, naast de business, veel bij kijken, zoals de jaarrekening, administratie en rapportages. Maar u staat uiteraard voor meer uitdagingen. Wat als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een (nieuwe) locatie voor uw activiteiten? Het vinden van een kantoor is wellicht een relatief simpel traject, maar wanneer het gaat om een logistiek centrum, fabriek of een groot complex komt er meer bij kijken, bijvoorbeeld het afstemmen met de grondeigenaar en de gemeente, en de financiële business case van nieuwbouw. Vastgoed in het mkb is een aparte tak van sport en Baker Tilly ondersteunt u hierin graag.

Lees meer

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over MKB Accountancy & Advies? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

maarten-de-rouw.jpg
Maarten de Rouw Partner audit T: 06 52 76 53 81