Financiële administratie

Accountancy - Financiële administratie 2.0

Mkb-bedrijven zijn vaak veel tijd kwijt aan financiële administratie. Bovendien is actuele rapportage niet op tijd, niet altijd of niet volledig voor handen. Wilt u weten hoe het slimmer, sneller en efficiënter kan? Schakel dan Baker Tilly in. Een slimme financiële administratie levert een besparing aan arbeidskosten op, geeft meer controle en inzicht én biedt kansen om uw rendement te verhogen.

Een perfecte online administratie

Wij zorgen ervoor dat de verschillende administratieve processen, zoals inkoop, verkoop, betalingen en voorraden, naadloos op elkaar aansluiten. Wij stroomlijnen uw administratie en zetten deze op in het online boekhoudpakket Exact Online. Daaraan koppelen wij de Scan & Herken software van DizzyData, waarmee inkomende en uitgaande facturen automatisch worden verwerkt. Zo ontstaat een perfecte online administratie met een optimale interne beheersing. Een bijkomend voordeel is dat het samenstellen van de jaarrekening heel gemakkelijk wordt, omdat dat fouten en correcties achteraf tot een minimum worden beperkt.

Maatwerk en outsourcing

Maakt u gebruik van een ander (online) boekhoudpakket of andere online tools? Bij Baker Tilly is maatwerk in veel gevallen mogelijk. Kiest u ervoor om (delen van) de administratie en/of het samenstellen van de jaarrekening uit te besteden? Ook dat is mogelijk bij ons. Daarnaast regelen wij uw salarisadministratie of uw belastingaangifte graag voor u. Goed, snel en tegen een aantrekkelijke prijs.

Klantportaal mijnbakertilly.nl

Baker Tilly verzorgt niet alleen een perfecte online administratie voor uw bedrijf, maar biedt ook een handig online klantportaal. Hierin kunt u eenvoudig digitaal samenwerken met uw vaste accountant, bijvoorbeeld om bestanden uit te wisselen of belastingaangiftes en jaarrekeningen te accorderen.

Een perfecte, geautomatiseerde online administratie biedt kansen om een stap verder te gaan. Ontdek hoe de juiste financiële rapportages u inzicht in uw cijfers kunnen geven, zodat u direct kunt bijsturen.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over uw financiële administratie? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Tessa Linneweever-Keijberg
Tessa Linneweever-Kleijberg Manager MKB Accountancy & Advies T: 070 358 90 00