Samenstellen jaarrekening

Accountancy - Samenstellen jaarrekening 2.0

U heeft als mkb-bedrijf de wettelijke verplichting om een of meerdere jaarrekening(en) samen te stellen. De periode van het samenstellen van het jaarverslag is voor veel bedrijven hectisch en tijdrovend. Wilt u dat het opmaken van een solide jaarrekening in no-time is geregeld? Schakel dan onze expertise in.

Vooruit kijken

Met een jaarverslag kunt u niet alleen terugkijken op het afgelopen boekjaar, maar juist ook de grip op uw bedrijf voor de toekomst versterken. Wij stroomlijnen het proces van het opstellen van het jaarverslag voor u. Dat bespaart tijd en biedt de mogelijkheid om op basis van actuele cijfers werkelijk sturing te geven aan de toekomst van uw bedrijf.

Brede ervaring

Onze ervaring bij het opstellen van de jaarrekening bij mkb-bedrijven zetten wij graag voor u in. Daarmee garanderen wij niet alleen dat uw jaarverslag voldoet aan alle actuele wet- en regelgeving. Ook zorgen we ervoor dat uw jaarrekening snel klaar is. Zo geeft uw jaarrekening u direct na het einde van het boekjaar duidelijke inzichten om uw rendement te verhogen in het nieuwe boekjaar.

Wilt u ook met één druk op de knop beschikken over een solide jaarrekening? De belangrijkste voorwaarde is een perfecte online financiële administratie, die ook gedurende het jaar goed wordt bijgehouden.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over het samenstellen van uw jaarrekening? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

rob-jan-vermeulen.jpg
Rob-Jan Vermeulen Director MKB Accountancy & Advies T: 06 19 28 11 55