Speciaal voor de dga

Lead Today - _L1A5344Final.jpg

U bent als dga de spil van uw bedrijf. U heeft het organisatorisch goed op orde, maar daar stopt het niet. Uw bedrijf is onlosmakelijk met u als persoon verbonden. Daarom is het van belang om zaken die u zowel zakelijk als privé raken, goed en tijdig te regelen. Of het nu gaat om de structurering van uw vennootschappen en B.V.’s, belastingaangiftes, uw pensioen of bedrijfsoverdracht.

Kennis van familiebedrijven

Wij begrijpen dat er bij familiebedrijven vele belangen zijn, waardoor beslissingen die uw bedrijf raken niet altijd eenvoudig zijn. Dat geldt voor acute zaken, maar ook voor keuzes die bepalend zijn voor de continuïteit van uw bedrijf, zoals investeringen of bedrijfsopvolging. Onze klantenportefeuille bestaat voor een groot deel uit familiebedrijven. Onze accountants hebben veel ervaring met de begeleiding van familiebedrijven bij wijzigingen in eigendom, zeggenschap en leiding. Intern zijn de juiste specialisten snel aangehaakt bij specifieke vraagstukken. U mag erop rekenen dat wij in onze adviezen altijd nadrukkelijk rekening houden met de doelen van uw familie, van u als dga en van uw bedrijf.

Uw vaste, betrokken accountant

Onze mensen investeren in een langdurige vertrouwensrelatie met de dga’s waar zij mee samenwerken. Betrokkenheid, persoonlijke aandacht én zaken open en eerlijk bespreken, staan hierin centraal. Wij geloven dat wij u als dga alleen goed kunnen adviseren en bijstaan, als wij u door en door kennen. Van de opstart van een (nieuw) bedrijf tot groei, van overname tot bedrijfsoverdracht of eventuele bedrijfsbeëindiging. U kunt in alle fases die u en uw bedrijf doormaken rekenen op gevraagd én ongevraagd advies.

Heeft u als dga vragen die u privé of zakelijk raken, nu of in de toekomst? Maak dan kennis met een van onze adviseurs in uw regio en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u als dga specifieke vraagstukken? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

marcel-beerse.jpg
Marcel Beerse Partner MKB Accountancy & Advies T: 06 51 20 53 68