Speciaal voor ketens en franchise

MKB Accountancy & Advies - Speciaal voor ketens en franchise

Binnen uw keten of franchiseformule is sprake van een aantal aangesloten vestigingen. U wilt niet alleen overzicht over de totale groepsresultaten, maar ook inzicht in de prestaties van de afzonderlijke vestigingen om te kunnen benchmarken. Alleen dán is het mogelijk om op de juiste plek in te grijpen of bij te sturen om een groeiend groepsresultaat te realiseren. Wij bieden u dat overzicht en inzicht.

Efficiënte financiële processen

Juist bij een aantal afzonderlijke vestigingen, is de inrichting van geautomatiseerde uniforme financiële processen de sleutel voor efficiency, overzicht en inzicht. Wij zorgen voor de opzet van perfecte, geautomatiseerde administraties voor elk van de vestigingen en een naadloze aansluiting met de groepsadministratie. Ook is het in veel gevallen mogelijk om autorisaties in processen tussen de vestigingen en het hoofdkantoor aan te brengen. Zowel voor de vestigingen als voor het hoofdkantoor richten wij daarnaast alle relevante realtime managementrapportages in.

Oog voor de aangesloten ondernemers

Voor u als controller/CFO staat een vast kernteam klaar met brede ervaring in het optimaliseren van groepsadministraties bij ketens en franchiseformules. U kunt ook bij ons terecht voor strategisch advies over hoe u uw groeiambities kunt realiseren. De ondernemers in de aangesloten vestigingen hebben naast financiële vragen ook vaak allerlei vragen bijvoorbeeld over financiering of belastingaangiftes. Uw vaste kernteam zorgt ervoor dat zij voor al deze vragen terecht kunnen bij één van onze 13 vestigingen. De afzonderlijke ondernemers krijgen een vaste adviseur, die hen bijstaat in de dagelijkse boekhouding en eventuele specifieke vragen. Zo houden zij meer tijd over om te ondernemen. Uw vaste kernteam zorgt uiteraard voor een geruisloze interne coördinatie en communicatie voor uw specifieke organisatie.

Een geoliede groepsadministratie biedt kansen voor groei. Neem contact met ons op om vrijblijvend onze aanpak voor uw keten of franchiseformule te bespreken.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u specifieke vragen over onze dienstverlening aan ketens en franchiseformules? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

pieter-perdijk.jpg
Pieter Perdijk Partner MKB Accountancy & Advies T: 06 52 76 55 26