Uw vaste accountant en adviseur

BTB_TerSteege-0001.jpg

In onze accountancy dienstverlening staat persoonlijk contact centraal. Wij begrijpen dat u het liefst met iemand schakelt die uw uitdagingen en dilemma’s begrijpt. Een vaste vertrouwenspersoon die u gemakkelijk kunt benaderen bij urgente vragen. Iemand die de taal van u als ondernemer spreekt en bereid is om in de regio actief bij te dragen aan een beter ondernemersklimaat. Kortom, een ondernemende adviseur waar u direct een klik mee voelt.

Dichtbij onze klanten

U vindt deze ondernemende adviseurs dichtbij u in de regio, in één van de 13 vestigingen van Baker Tilly. Dat is de kracht van onze lokale propositie. Onze adviseurs zijn persoonlijk betrokken bij de klanten, de regio en de markt waarin zij werken. Zo bouwen wij aan langdurige relaties en voeren wij vandaag de gesprekken met onze klanten, die morgen het verschil maken.

Eén aanspreekpunt, brede expertise

Wij vinden het belangrijk dat u één aanspreekpunt heeft binnen Baker Tilly. U krijgt een vaste adviseur, die pro-actief contact met u zoekt en voor u klaarstaat als klankbord op strategisch en tactisch niveau. Baker Tilly heeft brede expertise in huis. Uw adviseur schakelt hierdoor snel een specialist voor u in als dat nodig is, bijvoorbeeld op het gebied van (internationaal) belastingadvies, arbeidsrecht, btw of data-analyse. De coördinatie ligt in handen van uw vaste adviseur, zodat aangehaakte specialisten direct weten wat er speelt en hij/zij zelf het overzicht voor u bewaakt.

Wilt u ook een vaste adviseur die uw business kent? Ontdek welke vestiging van Baker Tilly bij u in de buurt zit en maak kennis met onze mensen.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over MKB Accountancy & Advies? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

pierre-satink.jpg
Pierre Satink Partner Accountancy & Advies T: 06 51 11 08 12