Skip to content
Foto van digitaal winkelen

Webinar: Indirecte belastingen en grensoverschrijdende e-commerce - terugkijken

Gepubliceerd op: 08 november 2022
Type publicatie Kennisartikel
Gerelateerde onderwerpen
Bent u volledig thuis in de btw-/GST-regels voor e-commerce afstandsverkopen? Webshops, marktplaatsexploitanten en andere bedrijven die online goederen en diensten verkopen, hebben hier allemaal mee te maken. In dit webinar gaan we in op de regels in de EU, het Verenigd Koninkrijk en Canada. Doe uw voordeel met de heldere uitleg van specialisten Marc Bloch (Senior Tax Manager, Baker Tilly Canada), Marisa Hut (Senior Manager VAT & Customs, Baker Tilly Netherlands) en Alison Horner (Indirect Tax Partner, MHA MacIntyre Hudson).

Dit webinar is interessant voor alle ondernemers die goederen verkopen aan consumenten in de EU, Verenigd Koninkrijk en Canada. Bent u voorbereid op de aangifteverplichtingen? Onder welke facetten van de regelgeving voor e-commerce valt uw webshop? Hoe werken de omzetdrempel en de platformfictie, en wanneer moet u in actie komen? En hoe kunt u de administratieve lasten verlichten met een One Stop Shop (OSS) aangifte? Wat zijn de aandachtspunten? Zorg dat u goed op de hoogte bent van de regels voor internationale e-commerce, en dat uw systemen en processen hierop zijn ingesteld. Een goede voorbereiding is van essentieel belang!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en kansen die de regelgeving voor de e-commerce biedt? Of wilt u de btw-positie van uw onderneming bespreken? Neem dan vrijblijvend contact op met Marisa Hut of Marc van Weert.

Link naar webinar

Wet- en regelgeving op dit gebied kan onderhevig zijn aan verandering. Wij raden u aan om met uw Baker Tilly adviseur te overleggen over de impact hiervan.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief