Belevingsonderzoek Thuiswerken

Employment Advisory - Thuiswerken

De overheidsmaatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen, leidden bij veel organisaties tot sterk veranderde werkomstandigheden. Medewerkers werkten vanuit huis en ontmoetingen vonden online plaats. Overweegt u om ook op de lange termijn uw medewerkers (gedeeltelijk) thuis te laten werken? Ziet u voordelen voor uw organisatie, zoals minder reiskosten, een verlaging van de CO² voetafdruk en minder kantoorruimte vanwege minder werkplekken? Vergeet niet uw medewerkers te vragen hoe zij het thuiswerken ervaren. Het Belevingsonderzoek Thuiswerken van Baker Tilly helpt u daarbij.

Het thuiswerken begon als een tijdelijk noodzakelijk kwaad. Of uw medewerkers het thuiswerken als nieuwe werkelijkheid zien, weet u met het Belevingsonderzoek Thuiswerken. Welke voordelen hebben de nieuwe werkomstandigheden? Wat werkt minder goed? Het onderzoek geeft inzicht in hoe uw medewerkers het thuiswerken de afgelopen periode hebben ervaren.

Hoe werkt het onderzoek?

Medewerkers vullen in ongeveer 15 minuten anoniem een online vragenlijst in. De vragen gaan over onder andere de werk-privé balans, samenwerken, online vergaderen, leiderschap en contact met klanten en relaties. Wij verwerken de antwoorden tot een rapport met inzicht in de behoeften en prioriteiten van uw medewerkers én adviezen over verbetermogelijkheden binnen uw organisatie.

Wat levert het u op?

Omdat u weet hoe uw medewerkers het thuiswerken ervaren, weet u waar u goed aan doet om te behouden in de toekomst. Bovendien vergroot u de betrokkenheid van uw medewerkers door te vragen naar hun mening. Met het Belevingsonderzoek Thuiswerken van Baker Tilly investeert u dan ook samen met uw medewerkers in een positieve werkbeleving op de korte én lange termijn.

Meer informatie

Wilt u het Belevingsonderzoek Thuiswerken inzetten in uw organisatie? Of wilt u meer weten over het onderzoek? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op of neem zelf contact op met HR consultant Esther Koeman.

Contactformulier

  •  *
  •  *
  •  *
  • 06-12345678
  •  *
  • U geeft hierbij toestemming dat Baker Tilly uw gegevens gebruikt om contact met u op te nemen over de scan. Uw gegevens slaan we alleen voor dit doel op. Meer informatie over het verwerken van uw data vindt u in ons privacy statement.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over het Belevingsonderzoek Thuiswerken? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

Esther Koeman.jpg
Esther Koeman Senior manager Employment Advisory T: 06 15 03 08 17