HR Academy

Employment Advisory - HR Academy.jpg

Wijzigingen in wet- en regelgeving op het gebied van arbeid zijn aan de orde van de dag. Wijzigingen die mogelijk impact hebben op uw organisatie. Wij verzorgen (inhouse) kennissessies waarmee u volledig thuis bent in de nieuwe spelregels. Daarnaast bieden wij diverse praktijkgerichte vaardigheidstrainingen op het gebied van situationeel leidinggeven, gespreksvoering of presenteren. U verhoogt daarmee het niveau van uw professionele vaardigheden en leert deze optimaal toe te passen in uw dagelijkse praktijk.

Trainingen en kennissessies

Wij verzorgen diverse trainingen voor organisaties op het gebied van onder andere leiderschapsvaardigheden en het effectief voeren van beoordelingsgesprekken. Tijdens onze kennissessies maken wij u, als werkgever, wegwijs in de Wet DBA, de werkkostenregeling of de Wet Werk en Zekerheid.

Inhouse trainingen

Wij organiseren de trainingen voor een aantal van uw medewerkers op uw eigen locatie. Het voordeel van een inhouse training is dat er volop ruimte is om stil te staan bij de situatie in uw organisatie. Geen behoefte aan een inhouse training? U bent van harte welkom om een training op een van onze vestigingen bij te wonen.

Hulp nodig?

Geeft u toch de voorkeur aan een persoonlijk advies? Onze Employment Advisory specialisten zijn u graag van dienst. Neem dan contact met ons op.

Het ondernemerscollege van Baker Tilly. De meest inspirerende sprekers van Nederland geven gratis college op internet. Korte, boeiende colleges waarmee ondernemers uit heel Nederland inspiratie, kennis en informatie kunnen opdoen. Iedere twee weken komt er een nieuw college online!

Blijf up-to-date

Meer weten? Ik help u graag!

Heeft u vragen over HR Academy? Wilt u weten hoe ik u hierbij kan helpen? Neem gerust vrijblijvend contact met mij op.

carin welters.jpg
Carin Welters Partner Employment Advisory T: 06 52 75 99 40