Skip to content
Foto van man met computer

Baker Tilly: bijna € 100 miljoen omzet in 2020

Baker Tilly (Netherlands) N.V. realiseerde in 2020 een omzet van bijna € 100 miljoen. In 2019 kwam de omzet uit op ruim € 96 miljoen. De omzetstijging komt voort uit groei van de auditwerkzaamheden en de adviesdiensten van Baker Tilly (zie onderstaande tabel).

Stijgende omzet

Ronald Hoeksel, sinds 1 januari 2021 bestuursvoorzitter van Baker Tilly: “Het doet mij goed dat we over 2020 mooie omzetcijfers kunnen laten zien. Onze medewerkers verdienen een groot compliment voor de flexibiliteit en professionaliteit waarmee ze onze klanten ondersteund hebben in dit door de coronacrisis bepaalde jaar.”

Baker Tilly, dat in 2019 afstand deed van zijn OOB-vergunning, heeft in 2020 verdere focus in de activiteiten gebracht. Hoeksel: “We zijn steeds beter herkenbaar als dé trusted advisor voor het nationale en internationale mkb, familiebedrijven en de publieke sector, inclusief woningcorporaties. In de komende jaren gaan we verder op de ingeslagen weg en blijven we investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening en onze mensen. Met een cultuur waarin wij collectief, met het maatschappelijk belang voorop, altijd en overal topprestaties neerzetten. Zowel bij onze controles als bij onze andere dienstverlening.”

Eén Baker Tilly

De ontwikkeling van Baker Tilly is passend in de ambities van de accountancysector als geheel als het gaat om herstel van vertrouwen. Continu werken aan kwaliteit gaat hand in hand met cultuur- en gedragsverandering en ook daaraan geeft Baker Tilly prioriteit. Hoeksel: “De stroomlijning van onze organisatie stelt ons steeds beter in staat om als één Baker Tilly niet alleen kwaliteit te leveren, maar ook samen verantwoordelijkheid te dragen voor de klant, de markt en de bedrijfsvoering.”

Terug naar normaal

Baker Tilly wist in maart 2020 razendsnel en met succes over te schakelen op dienstverlening ‘op afstand’. Hoeksel: “Dat was echt niet gemakkelijk, maar het is ons gelukt. Het geeft mij het volste vertrouwen dat Baker Tilly op de juiste manier in beweging is. Ik dank onze klanten voor hun vertrouwen en hoop dat zij in 2021, in een weer naar normaal terugkerende samenleving, minder op de proef zullen worden gesteld dan in het afgelopen jaar. Zij kunnen ook in 2021 op ons rekenen!”

Transparantieverslag 2020

Baker Tilly publiceert vandaag ook zijn transparantieverslag 2020, dat inzicht biedt in het stelsel van kwaliteitsbeheersing: www.bakertilly.nl/transparantieverslag.

De omzetcijfers zijn ontleend aan de conceptjaarrekening. Op moment van publiceren van dit verslag is bij deze jaarrekening nog geen oordeel door de accountant afgegeven en is deze jaarrekening nog niet vastgesteld door de Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Baker Tilly (Netherlands) N.V.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief