Skip to content
Foto van hotelkamer

Baker Tilly assisteert Eden Hotels: Hard Rock Hotel Amsterdam American

Gepubliceerd op: 31 januari 2019
Type publicatie Kennisartikel
Belastingadviseurs van Baker Tilly hebben Eden Hotels geassisteerd bij de totstandkoming van de deal over de rebranding van het American Hotel op het Amsterdamse Leidseplein tot Hard Rock Hotel Amsterdam American.

Hotel American, gebouwd in 1902 met de fraaie Jugendstil uitstraling is een van de bekendste luxe hotels in Amsterdam. Net zo bekend als het iconische Café Americain, dat in het hotel is gevestigd. Na de rebranding beschikt het Hard Rock Hotel Amsterdam American over maar liefst 173 kamers en suites in de typerende Hard Rock stijl. Originele rock items, manshoge spiegels en een ‘gitaarmenu’ waaruit gasten muziekinstrument kunnen kiezen, maken onderdeel uit van de make-over.

Eden Hotels heeft in Nederland 13 premium hotels. Elk hotel heeft een eigen uitstraling, waarbij het Hard Rock Hotel Amsterdam American een bijzondere plaats zal innemen. Hard Rock Hotel Amsterdam American is het eerste Hard Rock hotel in Nederland.

De Hard Rock formule zal naar verwachting leiden tot grote interesse van onder anderen muziekliefhebbers en muzikanten.

Foto van restaurant

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief