Skip to content
Gepubliceerd op: 29 november 2020
Type publicatie Kennisartikel
Op vrijdag 13 november 2020 heeft Baker Tilly een nieuw Brexit-webinar gehouden. Dit webinar was volledig gericht op de btw- en douane impact van Brexit.

De onderhandelingen tussen het VK en de EU zijn nog steeds in volle gang. De verwachting in zowel het Verenigd Koninkrijk (VK) als in de Europese Unie (EU) is dat het VK per 1 januari 2021 dient te worden beschouwd als een niet-EU land voor btw en douane. Ondernemers die activiteiten verrichten aan afnemers in het VK dan wel goederen of diensten inkopen uit het VK, krijgen per 1 januari 2021 dan ook direct met wijzigingen te maken voor zowel btw als mogelijk ook douane. Zorg dat u bent voorbereid op deze mogelijke wijzigingen.

  • Let op: Dit webinar is in het Engels.

Brexit webinar

De slides vindt u hieronder terug. Heeft u vragen, laat het gerust weten. Neemt u gerust contact op met Marisa Hut van VAT & Customs Advisory.

Download de PDFDownload de slides

Dit bericht is meer dan zes maanden geleden gepubliceerd. Omdat wet- en regelgeving continu in beweging is, raden wij u aan met uw Baker Tilly adviseur te bespreken of de informatie in dit bericht actueel is en gevolgen heeft (of mogelijkheden biedt) voor uw situatie. Uw adviseur praat u graag bij over de laatste stand van zaken.

De laatste wetgeving en tips voor uw industrie

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief